sâmbătă, 3 septembrie 2011

Totul are un sens

Deci.........

Azi as putea sa scriu multe, dar o sa va spun doar despre o particica micuta din viata ! Si acea particica e "sensul in viata" !
Poate ca ati pierdut batalii cu timpul, sau poate cu persoana voastra !Important e sa nu te dai batut !Si ce daca ai pierdut? Ai pierdut o lupta ca sa fii pregatit pentru urmatoare ! Poate ca urmatoarea batalie nu apare asa usor, sau prea curand , dar va aparea, iar atunci vei fi pregatit, pentru ca vei stii sa nu faci aceleasi greseli ca in prima !
Poate ca unii invata mai greu din aceste fapte (eu) dar important e sa le tinem minte si sa ne aducem aminte de ele atunci cand trebuie ! Esential nu e sa castigi lupta, (doar caate o data) esential e ca ai participat !Si daca din nou pierzi .nu-i nimic !
E exact ca lupta in dragoste !Azi pierzi maine castigi !Azi il iubesti maine il urasti !Greseala e sa iubesti ? Nu! Nu e adevarat !Poti iubii orice persoana si poti avea grija ca si ea sa simta acelasi lucreu !Acum , nu vreau sa dau anumite idei la alte persoane, ci daor o incurajare !
Si daca nu reusesti....ce spun aici o stie orice fata:sterge-ti lacrima, mergi mai departe, nu-i un capat de drum !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu